Един честит рожден ден!

Един честит рожден ден!
Мария Дерижан | 29/06/2020

Здравейте, приятели!

 

Днес имам рожден ден! Аз съм Мария Дерижан – идеята зад Тренинг и обучителен център "Щастие". Днешната ни среща ще бъде малко по-лична, подобно на всяко обучение, което сме правили заедно през годините.

Днес навършвам 35 години – последните 12 от тях прекарах в обучение на учители и да, има хора, които работят „само“ това. Последните 5 години отдахох в развитие на новото ни пространство „Център Щастие“. Идеята да се отделя и да започна сама съвсем не дойде леко. Изпълнена със страх и съмнение в собствените сили, плахо пристъпих към първи опити и…хоп изненада – Яна дойде в живота ми! Пътувахме двете (все още едно цяло) и водехме квалификационни курсове понякога много куриозно, понякога съвсем успешно. Тя беше и си остана, много разбрано дете – когато започнех да говоря, спираше да рита и да се върти, за да се справя по-леко. Пътувахме с цял набор документи за раждане + необходимият багаж (ако се наложи). Добре, че не се наложи…
Когато се роди Яна, започнахме да пътуваме тримата с баща й и не беше леко организационно, но вие ни се доверявахте и не можехме да спрем.

По пътя намерих съмишленици и станахме по-голямо семейство. Все приятели сме в обучителния и организационния екип.

Платформата за генериране на портфолио в ТренингБГ се роди след много, много срещи с вас, когато виждах, че постиженията ви са налице, но притеснението как точно да ги покажете технологично е по-завладяващо от самочувствието, че сте изключителни. Един ден споделих на най-добрия си приятел (и по стечение на обстоятелствата програмист) идеята и…повече от половин година и наистина много трудни моменти…сме тук.

Днес е ден за празнуване, не заради рождения ми ден, а защото може. Може в България, може тук и сега, може дори днес, може виртуално, не скандално, без връзки, с възходи и падения, с малко или много лишения, с безброй изминати километри и безсънни нощи ДА СЕ СЛУЧИ! Има млади хора с мечти, които успяват благодарение на Вас!

Не мога да ви подаря много, но ви дарявам усмивка и благодарност! Позволявам си да ви дам и едно подаръче – отстъпка: за 5 дни имате възможност да направите своето професионално портфолио в платформата ни на www.trening.bg с отстъпка от 75%!!! Така цената на портфолиото за 4 години напред до 2024 е общо 24.98 лв (намалена от 99.90)! Кодът е HappyBD Въведете го в поле „Код за отстъпка“ при плащане на портфолиото си.

Още веднъж БлагоДаря! Без вашето доверие нямаше да имам нито сила, нито смисъл, нито възможност.

 

 

С обич,

Мария Дерижан