Екип

Екипът на Тренинг и обучителен център Щастие се състои от професионалисти, приятели и съмишленици.
Високото качество на обучение в Тренинг.БГ е гарантирано от внимателно подбран преподавателски състав. Той се състои преподаватели, които имат добри лекторски и менторски умения, използвайки най-добрите практики от бранша в преподаването. Всички обучители са млади психолози с опит в образователната среда.
Към занятията често се включват и изявени гост-преподаватели, които предават своя интересен опит и познания.

Мария Дерижан

Мария Дерижан

Философ и психолог, докторант по Предучилищна педагогика.

Отраснала в университет от малка, даже първите ми професионални крачки са направени в образователната система. Аз съм обучител на учители от 12 години, две години бях учител в училище и опознах процесите отвътре и на теория. Като управител на центъра, се старая да бъда активна част от всички образователни и организационни моменти.

Славомир Славов

Казвам се Славомир Славов и от 2017г. съм част от екипа на Тренинг и обучителен център "Щастие".
По образование и професия съм психолог с опит в социалната и образователната сфера.
Като обучител на учители от всички етапи на образованието, за мен е важно да бъда вдъхновител на нови идеи и да насочвам колегите – педагози към силните страни на всяко дете и ученик.

Славомир Славов
Павлина Петкова

Павлина Петкова

Здравейте! Казвам се Павлина Петкова и съм част от екипа на Тренинг и обучителен център „Щастие”.
Да откриваш, надграждаш, разгръщаш потенциала си за мен е вдъхновяващо! И всичко това се случва най – добре в общуването с другите, в споделянето, в обмяната на опит. Вярвам, че човек може да преоткрива себе си, другите и света през целия си житейски път.

Мария Стоянова

Името ми е Мария Стоянова. Занимавам се с административната дейност в център “Щастие”. Обожавам чуждите езици, пътуванията и комуникацията във всичките й форми.

Мария Стоянова